Vacantiewoning

Simone Romstöck


   Manfred Romstöck
   Dürrbachweg 19
   97896 Freudenberg

   Tel. +49 (0) 9375 - 1543
   Mobil +49 (0) 160 97271 886

   manfred.romstoeck@web.de

   www.fewo-romstoeck.de
Inleiding
 
De vacantie-
woning
 
Prijzen en
nadere
gegevens
 
Kontakt
 
Korte
samenvatting
over het stadje Freudenberg
 
Wat deze
vakantieregio
aan
mogelijkheden biedt
 Freudenberg
Aan een van de meest romantische stukken van de Nibelungenstraat,omzoomd door de wouden van het Odenwald en van de Spessart,ligt het stadje Freudenberg. Hier vindt de gast rust en ontspanning en ook een rijkelijk aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Elke twee jaren vinden hier de bovenregionaal bekende "Burgfestspiele"plaats,die haarsgelijke niet kennen.

In de romantische oude binnenstad staan oude vakwerkhuizen en puntgevelhuizen dicht naast elkaar en omlijsten het indrukwekkende middelpunt: raadhuis, ambthuis en parochiekerk.

Het grote zwemmeer met grote ligweide biedt met zijn natuurlijk bronwater de beste voorwaarden voor vrijetijdbesteding en afkoeling op hete dagen. Duiktoren,glijbanen, paddenstoelvormige douche (Wasserpilz), zandstrand en een eiland bieden afwisseling voor groot en klein. Op het schaduwrijke terrein zijn overdekte zandbakken,een grote speelttuin en een beachvolleyballgelegenheid.

Direkt naast het zwemmeer ligt een ander meer,dat als natuurbeschermingsgebied zeldzame vogelsoorten herbergt en uitnodigt voor een wandeling in ongerepte natuur. Op een bepaald stuk van dit meer mag men vissen en surfen. Tennisvelden,schietbanen,kegelbanen,nordic walking , golf, minigolf ,wandelroutes, kanovaarten en fietsroutes maken deze vacantieregio extra attractief. Een echte ervaring is ook het bezoek aan het dierenpark "Rauch-Zoo". Lama's, struisvogels,emoes,zebra's,kangaroes,damherten,kamelen,pony's en berberapen kan men bij een gezellige rondwandeling langs de afrastering gadeslaan.De aanwezige rustbanken veraangenamen het vertoeven. De entree is gratis.Homepage der Stadt Freudenberg: http://www.freudenberg-main.de

Ortsprospekt der Stadt Freudenberg: Ortsprospekt im pdf-Format

Wij verheugen
ons erop
U hartelijk
welkom te
mogen heten.